Portal del Federat FCF APK

1.5.2

El Portal del Federat és la via oficial de comunicació de la FCF amb els federats, on poden i poden gestionar la seva inscripció, renovació o actualitzar les seves les dades de registre.
Descargar APK
0/5 No hay votos
Desarrollador
FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL
Versión
1.5.2
Requerimientos
4.0 y versiones superiores
Consíguelo en
Google Play

Descripción

El Portal del Federat és la vía oficial de comunicació de la FCF amb els federats, on poden i poden administrar la seva inscripció, renovació o bien actualitzar les seves les dades de registre.

Al Portal , els federats poden accedir al seu currículo esportiu: present, passat i futur, administrar les seves dades personals i estadístiques esportives; rebre els comunicats de la FCF i accedir a tots els serveis de la FCF.

Les dades que necessàries per realitzar l’alta són*:

a. Nom i cognoms
b. Fotografia actualitzada
c. DNI
d. Correu electrònic
e. Adreça Postal
f. Data de naixement
g. Telèfon de contacte

*dades dels tutors legals en cas d’alta de menors.

El Portal del Federat permet realitzar els tràmits i pagaments de la inscripció, informació dels centre mèdics on passar la revisió mèdica oficial.

Per adiestrar, jugar o bien realitzar qualsevol activitat federativa des del primer día de la época o bien de l’inici d’aquestes activitats, els federats deben gestionar personalment la seva inscripció de forma obligatòria.

L’APP del Portal del Federat, esta libre per Android, amb noves funcionalitats, estadístiques, alertes, i ben aviat amb xarxa social multimèdia.

També es pot accedir al Portal del Federat mitjançant la página web futbol.cat

Imágenes

Portal del Federat FCF 1
Portal del Federat FCF 2
Portal del Federat FCF 3
Portal del Federat FCF 4
Portal del Federat FCF 5

Enlaces de descarga